ژله نیمرو

مواد لازم

1 بسته پودر ژله پرتقالی

1 بسته پودر ژله آلوئه ورا

شیر به مقدار لازم

طرز تهیه

ژله پرتقالی را با 4/1 لیوان آب جوش مخلوط کرده بعد 4/1 لیوان بهش شیر اضافه

میکنیم وقتی خوب حل شد کف جاتخم مرغی را چرب میکنیم و مواد را داخلش

میریزیم و در یخچال میگذاریم

ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم بعد نصف لیوان شیر بهش

اضافه میکنیم کف یک سینی مستطیل را چرب میکنیم مواد را داخلش میریزیم و

میگذاریم در یخچال سفت بشه بعد به روش دلخواه برش میزنیم و زرده ها را روش

قرار میدهیم

 

/ 8 نظر / 42 بازدید
اعظم

سلام جالب بود موفق باشی.

اعظم

باجازه به لینک دوستام اضافه تون کردم

سمیرا

خیلی جالب بود از وب سایت ما دیدن کنید در مورد اشپزی و اشپزخونه مطالب زیادی دارد ممنون.

الی

سایت ملک بانو این ژله را تهیه و توضیح داده است

negin

خیلی زیباست ممنون

فاطمه

ز يبا حق مطلب را ادا نموده اي/ و جامعه ي امروز ما چيزي بيش از اين نست. چه ساده خودم فريب ميدهم/زندگي همين است/ومن مسافر ساده اي هستم/ كه به هيچ مقصدي نرسيده ام/ وهر شب توي خاب راه ميروم.... سپاس مهربان/

پریا

عالی بود

برلیان

سلام کارهات عالیه[دست] لینک شدی اگه دوست داشتی لینکم کن[گل]